Την Τρίτη 26/10 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η τρίτη εκδήλωση της ΆΛΛΗΛΟΝ και της ΜΕΑ! Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, με 59 διαθέσιμους μέντορες και 92 εγγραφές νέων ασκούμενων στην ΕΕ, φοιτητών και νέων επαγγελματιών πραγματοποιήθηκαν συνολικά 117 ατομικές και ομαδικές συνεδρίες speed mentoring!

Την εκδήλωση άνοιξαν με σύντομες εισηγήσεις ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην ΕE, πρέσβης και μέντορας της ΆΛΛΗΛΟΝ, Ιωάννης Βράιλας, και ο πρόεδρος και ιδρυτής της ΆΛΛΗΛΟΝ Άγγελος Παγκράτης.  Στη συνέχεια, τη σκυτάλη έλαβε η τοπική ομάδα συντονιστών η οποία παρουσίασε τους προσκεκλημένους ομιλητές. Οι προσκεκλημένοι συζήτησαν το επίκαιρο θέμα της πράσινης οικονομίας και τις ευκαιρίες απασχόλησης και επιχειρηματικότητας που ανοίγονται.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εξαιρετικούς ομιλητές μας: Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, John Soldatos, Γιώργος Κρεμλής, Φαίη Σελίμη, στην οργανωτική ομάδα Βελγίου της ΆΛΛΗΛΟΝ (Βαγγέλης Κέμος, Βιργινία Μαραντίδου, Εύη Μουτσιπάι, Γιάννης Κορκόβελος)  και της ΜΕΑ (Παόλα Πατρικίου), την ομάδα επικοινωνίας (Αλέξανδρος Παγκράτης), τους εισηγητές μας, τους χορηγούς επικοινωνίας και φυσικά τους μέντορές μας!

Ραντεβού στην επόμενη εκδήλωσή μας που θα ανακοινωθεί σύντομα!