Η ΆΛΛΗΛΟΝ Βρυξελλών και η Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία (ΜΕΑ) στην Ε.Ε πραγματοποίησαν με εξαιρετική επιτυχία κοινή εκδήλωση γνωριμίας, ενημέρωσης και δικτύωσης μεταξύ των ασκούμενων στα Ευρωπαϊκά Όργανα και των μεντόρων και μελών της ΆΛΛΗΛΟΝ καθώς και στελεχών της ΜΕΑ. Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες στις 25 Φεβρουαρίου.

Στην πρώτη ενότητα παρουσιάστηκε από τον ιδρυτή και επίτιμο πρόεδρο της ΆΛΛΗΛΟΝ, κο Άγγελο Παγκράτη, ο απολογισμός του έτους 2019 και το πρόγραμμα δράσης για το 2020.

Στη συνέχεια δόθηκαν ολιγόλεπτες παρουσιάσεις από Μέντορες της ΆΛΛΗΛΟΝ σε θέματα ενδιαφέροντος των ασκούμενων στα Ευρωπαϊκά Όργανα.
Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε το speed mentoring, όπου οι ασκούμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τις δράσεις της ΑΛΛΗΛΟΝnet και να διασυνδεθούν με έμπειρους υπαλλήλους των Ευρωπαϊκών Θεσμών, διπλωμάτες του ΥΠΕΞ και στελέχη του ιδιωτικού τομέα. Δύο ή τρεις μέντορες της ΑΛΛΗΛΟΝ για κάθε θέμα υποδέχθηκαν τους ασκούμενους. Στο κάθε θέμα αφιερώθηκε ένα τραπέζι συνάντησης. Τα έξι τραπέζια και θέματα ήταν:

Τραπέζι: 1, θέμα: ΥΠΕΞ ΚΑΡΙΕΡΕΣ

Τραπέζι: 2, θέμα EEAS- KAΡΙΕΡΕΣ

Τραπέζι: 3 θέμα: EE – KAΡΙΕΡΕΣ

Τραπέζι: 4 θέμα: CONSULTANCIES

Τραπέζι: 5 θέμα: OTHER PRIVATE SECTOR

Τραπέζι: 6 θέμα: 140+ ΜΕΝΤΟΡΕΣ

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην επιτυχία της εκδήλωσης καθώς και στον πρέσβη, κο Γιάννη Βράιλα, μόνιμο αντιπρόσωπο της Ελλάδας στην Ε.Ε. για την ευκαιρία αυτής της εξαιρετικής συνεργασίας.