Στα γραφεία της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπίας στην Ευρωπαική Ένωση έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας της ΆΛΛΗΛΟΝ και της ΜΕΑ! Η εκδήλωση έγινε με συμμετοχή μεντόρων και μελών της ΆΛΛΗΛΟΝ και στελεχών της ΜΕΑ. Ήταν μια χρήσιμη ευκαιρία επικοινωνίας, και ενημέρωσης όλων για:

  • την εξέλιξη των δράσεων της ΆΛΛΗΛΟΝ τα τελευταία χρόνια στις Βρυξέλλες, στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες
  • το πρόγραμμα εκδηλώσεων της ΆΛΛΗΛΟΝ για το 2024
  • την πορεία της συνεργασίας της ΆΛΛΗΛΟΝ με την ΜΕΑ
  • την δυναμική ανάπτυξη της ΑΛΛΗΛΟΝ στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Σε ένα όμορφο οικογενιακό κλίμα ο πρόεδρος της ΆΛΛΗΛΟΝ κος Άγγελος Παγκράτης και ο πρέσβης μας κος Ιωάννης Βράιλας, έδωσαν έμφαση στην ιδιαίτερα πετυχημένη και παραγωγική συνεργασία της ΆΛΛΗΛΟΝ με την ΜΕΑ, σε ένα ευρύ πεδίο δράσεων και στην σημασία της συμμετοχής των μεντόρων μας για να συνεχίσει η ΆΛΛΗΛΟΝ να στηρίζει τους νέους Έλληνες και Ελληνίδες ανά τον κόσμο, στις επαγγελματικές τους προσπάθειες!

Θερμά ευχαριστήρια στον Πρέσβη κο Ιωάννη Βράιλα και στα στελέχη της ΜΕΑ για την συνολική και πολύπλευρη υποστήριξη και συνεργασία με την ΑΛΛΗΛΟΝ στις Βρυξέλλες και όχι μόνο. Επίσης θερμά ευχαριστήρια για την συμμετοχή και προσφορά τους στην συγκεκριμένη συνάντηση της βασιλόπιτας.

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα Τοπικών Συντονιστών Βελγίου της ΆΛΛΗΛΟΝ (Δημήτρης Βαρθολομαίος, Φιλαρέτη Πάκα, Πάνος Καλαβρός, Βαγγέλης Κέμος, Βιργινία Μαραντίδου, Ελισσάβετ Τερζοπούλου) για την οργάνωση άλλης μιας εξαιρετικής εκδήλωσης.