Αγαπητά Μέλη και Μέντορες της ΑΛΛΗΛΟΝ,

H ΆΛΛΗΛΟΝ και οι τοπικοί συντονιστές Βελγίου, σας προσκαλούν στην κοπή της βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 17.00-18.30 στην Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία (19 Rue Jacques de Lalaing 1000 Bruxelles Belgium).

Η συνάντηση θα είναι μια ευκαιρία επικοινωνίας μεταξύ μεντόρων και μελών της ΆΛΛΗΛΟΝ. Είναι επίσης μια ευκαιρία γρήγορης ενημέρωσης όλων για την εξέλιξη των δραστηριοτήτων της ΑΛΛΗΛΟΝ καθώς και επίσης γρήγορης ενημέρωσης σχετικά με την πολύτιμη συνεργασία μεταξύ της ΑΛΛΗΛΟΝ και της ΜΕΑ για το 2023 και 2024. Η συνάντηση θα ανοίξει με έναν χαιρετισμό από τον πρέσβη κο Βραΐλα, και τον ιδρυτή και πρόεδρο της ΆΛΛΗΛΟΝ κο Παγκράτη.

Η ανοδική πορεία της ΑΛΛΗΛΟΝ τα τελευταία χρόνια, την οποία μπορείτε να δείτε περιληπτικά εδώ, συνεχίζεται δυναμικά. Η ΑΛΛΗΛΟΝ αυξάνει τις εκδηλώσεις της και βελτιώνει συνεχώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες κυρίως στους νέους μας. Τα δίκτυα Μελών και Μεντόρων επίσης εξαπλώνονται σταθερά.

Στο Βέλγιο, η στενή συνεργασία της ΑΛΛΗΛΟΝ με την ΜΕΑ έχει δημιουργήσει ένα πυλώνα υποστήριξης των νέων μας και της γενικότερης ελληνικής παρουσίας στα διάφορα Όργανα της ΕΕ, στους μόνιμους υπαλλήλους, στους συμβασιούχους, στους ασκούμενους αλλά και ευρύτερα σε διπλωματικές αντιπροσωπείες της ΕΕ σε τρίτες χώρες, επίσης περιστασιακά στις πρεσβείες και αντιπροσωπείες άλλων Κρατών Μελών, ή στον μεγάλο ιδιωτικό τομέα γύρω από τα Ευρωπαϊκά όργανα στις Βρυξέλλες, στην Ευρώπη και ανά τον κόσμο.

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στην εκδήλωση εδώ. Παρακαλούμε σημειώστε ότι η χωρητικότητα είναι περιορισμένη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η ομάδα επικοινωνίας & η ομάδα Τοπικών Συντονιστών Βελγίου