Δείτε το δελτίο τύπου στα Ελληνικά:  Act4Thessaly-Press-Release-EL[273349]

Δείτε το δελτίο τύπου στα Αγγλικά: Act4Thessaly-Press-Release-EN[273348]

Αγαπητά μέλη της ΑΛΛΗΛΟΝ,

Οι καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία στις αρχές του Σεπτέμβρη, άφησαν σχολεία κατεστραμμένα, σχολεία με μεγάλες ζημιές, χωρίς υλικοτεχνική υποδομή. Άφησαν μαθητές που δεν άκουσαν το πρώτο κουδούνι στο οικείο γι’ αυτούς σχολικό περιβάλλον και που η επιστροφή τους στα θρανία συνοδεύεται με ιδιαίτερα πολλές δυσκολίες.

Οι γονείς και οι μαθητές των ελληνικών τάξεων του Ευρωπαϊκού Σχολείου Βρυξελλών Ι – Berkendae ένιωσαν την ανάγκη να συνεισφέρουν στις προσπάθειες για την αποκατάσταση της καθημερινότητας των μαθητών και των εκπαιδευτικών της Θεσσαλίας. Προς το σκοπό αυτό προχωράνε αρχικά σε:

• Συγκέντρωση χρήματων για την αγορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού στο λογαριασμό: ACT FOR THESSALY – BE18 3771 4056 5565

Κατόπιν υπόδειξης του Περιφερειακού Κέντρου Συντονισμού Εκπαιδευτικού Έργου (ΠΕΚΕΣ) Θεσσαλίας, οι αγορές θα γίνονται απευθείας από τον ειδικό λογαριασμό και ο εξοπλισμός θα παραδίδεται σε συγκεκριμένο σχολείο καλύπτοντας συγκεκριμένες ανάγκες.

Σας ενημερώσουμε για αυτή την πρωτοβουλία ώστε όσοι το επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτή .

Η συγκέντρωση χρήματων θα γίνει αρχικά μέχρι τις 10 Δεκέμβριου. Επειδή οι ανάγκες είναι μεγάλες, και καλό θα ήταν να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε
Επισυνάπτουμε ενημερωτικό φυλλάδιο (στα ελληνικά και αγγλικά), το οποίο σας παρακαλούμε να μοιραστείτε με τα δίκτυα σας, γνωστούς, συνάδελφους και φίλους σας.

Πληροφορίες για τις δράσεις και την πορεία των δράσεων θα βρειτε στο: fb.com/groups/act4thessaly.

Για περαιτέρω ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με parentselberkendael@gmail.com

Κατόπιν υπόδειξης του Περιφερειακού Κέντρου Συντονισμού Εκπαιδευτικού Έργου (ΠΕΚΕΣ) Θεσσαλίας, οι αγορές θα γίνονται απευθείας από τον ειδικό λογαριασμό και ο εξοπλισμός θα παραδίδεται σε συγκεκριμένο σχολείο καλύπτοντας συγκεκριμένες ανάγκες